Over Wolff Horeca

Iedere kok verdient het om met passie het vak uit te oefenen. Jouw welzijn als kok is topprioriteit.

Het is onze taak om bij de kern van de zaak te komen. Daarom staat een gezonde privé – werk balans altijd voorop. Zo blijven koks met plezier aan het werk en hebben horecabedrijven uiteindelijk minder zorgen over onderbezetting.

Dus zoek jij werk als kok? Of heb je flexibel personeel nodig voor je horecabedrijf? Ontdek de voordelen van detacheren bij Wolff Horeca.

Hoi ik ben Giovanni

Een horeca omgeving creëren waarin de vitaliteit van koks centraal staat. Dat is mijn missie.

Vanuit mijn jarenlange ervaringen en enorme ambitie binnen het horecavak ben ik in 2021 mijn onderneming gestart. Als chef-kok mag ik de meest lekkere gerechten maken voor diverse horecazaken in Utrecht en omstreken.

Op een gegeven moment merkte ik op dat veel bedrijven in moeilijkheden kwamen. Dit had voornamelijk te maken met een tekort aan personeel. Ook zag ik steeds meer koks stoppen met het vak door de hoge werkdruk, stress en overuren.

Dus ik kwam in actie. Iedere kok verdient het om met passie het vak uit te oefenen. Wolff Horeca gelooft dat de liefde voor het vak weer moet overheersen.

Onze koks werken met plezier bij

Word de beste versie van jezelf, samen met Wolff Horeca

Want aan passie voor het vak ontbreekt het niet bij de meeste koks. Het zijn de werkomstandigheden waardoor ze op lange termijn de liefde voor het vak verliezen.

Stress, weinig vrije tijd en een hoge werkdruk lijken de norm te zijn in ons vak. Wolff Horeca wil ervoor zorgen dat de werk/privé balans van koks weer in verhouding is, door hen flexibiliteit en vrijheid te bieden. Wij pakken het anders aan.

Community

Community

Eén team één taak. Bij Wolff Horeca delen wij de passie voor onze specialisme. Hier werken we iedere dag aan door het delen van onze kennis en ervaring.

Vrijheid

Ontdek de beste versie van jezelf

Het vitaliseren van jouw privé- en werkleven is één van onze topprioriteiten. Work hard, play harder.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Door middel van trainingen, workshops en bezoeken aan verschillende horecazaken, tillen wij jouw vaardigheden naar het volgende niveau.

Passie

Passie

Passie, als kok mag je deze eigenschap niet missen.
Jouw passie, ons vak!

“Wolff Horeca is een vaste partner van Kasteel Woerden in de inzet van koks op het niveau van chefkok, souschef en zelfstandig werkend kok. Kasteel Woerden heeft een lange periode tot 2021 met enkel een vast team freelance chefs gewerkt. Ook vanuit Wolff Horeca werd voor evenementen de productie geleid. Giovanni denkt als eigenaar van Wolff Horeca met ons bedrijf mee en is betrokken.”

Kasteel Woerden

Dit is wat opdrachtgevers van Wolff Horeca vinden

Lees hoe onze opdrachtgevers het werk bij Wolff Horeca ervaren. Hier vertellen ze zelf graag meer over.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik wil werken als kok

Wil jij een baan met vastigheid en flexibiliteit? Bij Wolff Horeca staat een gezonde werk-privé balans voorop. Samen zorgen we hiervoor door heldere afspraken te maken over taken, verantwoordelijkheden en verwachtingen. Jouw werkplezier en ontwikkeling als kok staan centraal.

Ik zoek een kok

Ben je als horeca-eigenaar op zoek naar ondersteuning in de keuken? Bij Wolff geloven wij in de “perfecte match”. Of het nu om een tijdelijke of lange termijn samenwerking gaat. Een team vorm je pas écht met de juiste mensen om je heen.

Ben jij klaar om met passie het koksvak uit te oefenen?

Over Giovanni

Het gezicht achter Wolff Horeca

Vitaliteit van horecapersoneel weer centraal stellen.

Een perfecte match creëren tussen kok en opdrachtgever.
Vrijheid en flexibiliteit zonder de onzekerheid van het ondernemen.

Persoonlijke ontwikkeling door trainingen en workshops.